VEPŘOVÉ HODY

Potřebné ingredience
vepř.maso,kůže,polévka s kůží,játra,krev,buchta zabíječková,,česnek,cibule,koření-sůl,pepř,nov,koření,majoránka,zázvor,kmín.kroupy.
Postup přípravy
den předem očistím česnek,cibulu,tu osmažím-přidávám do guláše a do jelit.uvařím kroupy do polévky a do červ.prejtu a jelit.

tak máme připraveno k vaření

Tlačenka-uvařené maso nakrájet na kostky a přidám-teplou polévku z kůží,mleté kůže,sůl,pepř,nové koření,majoránku,česnek,játra
Jitrnice a bílý prejt-mleté maso,ml játra,ml česnek,sůl,pepř,vývar z masa,buchta zabíječkova,zázvor,majoránka.
Jelita a červ,prejt-mleté maso,krev,sůl,pepř,kmín,nov,koření.buchta,kroupy,cibule smažená.

upečeme výpečky které pak umeleme se škvarkami,zavaříme-výborné s chlebem a okurkou.

Vepřové ve vlastní štávě to je delikatesa!
vepřové vypečky a odřezky nakrájet na kostky promícham dle chuti solí ,na dno sklenice kostka kůže a pak jena navrch,,přidám lžici vody uzavřu a steriluji asi 3 a půl hod na 90 stup.
výborné když přijde nečekaná návštěva a nebo beru na dovolenou.

máme na čem smažit, a taky dobrá mast na promaštění kůže.

tak a už je to

hotovo,uklizeno,zamrazeno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu







































